Mindenhol
Üdv!
Személyes adataim
RENAULT akkumulátorok

RENAULT akkumulátorok

Lapozd balra a csempéket, és nyomj rá a keresett Renault autótípusra. Vagy válaszd ki az autótípust a csempék alatti listából!

RENAULT
1
Válassz autómárkát!

2
Válassz autótípust!

3
Válassz motort!
Válassz autótípust!
Autótípusok A-tól Z-ig
1
8

A Renault autók széles választéka különböző akkumulátorokra van szükség, melyeket a jármű specifikus követelményei alapján választanak ki. Például, a klasszikus Renault 19, Renault 5, Renault 6, Renault 8 és Renault 9 modellekhez, melyek nem rendelkeznek nagy energiaigényű extrákkal, a Varta akkumulátorok tökéletes választást jelentenek, kiegyensúlyozott kapacitást és hosszú élettartamot biztosítva.

Az Avantime és a Renault Clio modellek, melyek kis méretük mellett sok modern funkcióval vannak felszerelve, a Bosch akkumulátorokra számíthatnak. Ezek az akkumulátorok képesek gyorsan feltöltődni, ami ideális a gyakori indítás-stop műveletekhez, és hosszú élettartamot biztosítanak.

A Espace és Express modellek, amelyek gyakran nagyobb családok és sok poggyász szállítására használtak, igényelnek egy olyan megbízható energiaforrást, mint a Kraftmann akkumulátorok. Az ilyen típusú akkumulátorok nagyobb kapacitást és indítóáramot biztosítanak, hogy a nagyobb terhelést kielégítsék.

A Kangoo és a Laguna modellek esetében, amelyek gyakran városi környezetben működnek, a Perion akkumulátorai a legmegfelelőbbek. Ezek az akkumulátorok gyors töltést biztosítanak a rövid utazások között, és hosszú élettartamot garantálnak.

A Megane és a Master modellek számára, amelyek gyakran nagyobb teljesítményű motorral rendelkeznek, a ABS akkumulátorok ajánlottak. Az ilyen típusú akkumulátorok nagy indítóáramot és hosszú élettartamot kínálnak, ami létfontosságú a nagy teljesítményű motorok számára.

A terepjáró jellegű Rodeo 6 modellhez, mely gyakran kemény körülmények között van használva, az Polarix akkumulátorok ajánlottak. Erős felépítésükkel ellenállnak a nehéz munkakörülményeknek és hosszú élettartamot biztosítanak.

A Safrane, a Symbol, a Scénic, a Trafic és a Twingo modellek számára, amelyek sokszor városban vagy rövid utakon vannak használva, az Exide és Dynac akkumulátorai a legjobb választások. Ezek az akkumulátorok gyorsan tölthetők fel, így a rövid utak közötti gyors töltések sem jelentenek problémát.

Az akkumulátor típusa, kapacitása és indítóárama a motor típusától és az autó extra felszereltségétől, beleértve a start-stop rendszer jelenlétét is, függ. Az összes akkumulátor, kicsitől a nagyig, 12 V-os feszültséget ad le, hogy eleget tegyen minden Renault modell energiaigényének.

Összefoglalva, a Renault autókhoz megfelelő akkumulátor kiválasztása nagyban hozzájárul a jármű teljesítményéhez és megbízhatóságához. A választás során figyelembe kell venni az autó modelljét, a motorját és az extra felszereléseket, hogy a legmegfelelőbb akkumulátort találjuk meg.

Rendelési információk
Kapcsolat
1046 Budapest,
Kiss Ernő utca 2.
3529 Miskolc,
Soltész Nagy Kálmán utca 50.
© 2021 AkkuBox. Minden jog fenntartva.
Simplepay
Ez az oldal Teljesítmény sütiket használ a jobb böngészési élmény biztosítása érdekében. A webhely használatának folytatásával elfogadja ezeket a sütiket.